ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Excellent choices for food & agriculture applications

    Příručky
    | 2011 | Agilent Technologies
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Application Handbook Food, Beverages, Agriculture - Release 2

    Příručky
    | 2012 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Handbook Food, Beverages, Agriculture - Release 2

    Příručky
    | 2012 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    METAL ANALYSIS IN FOOD AND AGRICULTURE AA. MP-AES. ICP-OES. ICP-MS. ICP-QQQ

    Ostatní
    | 2016 | Agilent Technologies
    ICP/MS, ICP/OES, AAS, ICP/MS/MS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    ICP/MS, ICP/OES, AAS, ICP/MS/MS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Interview: Using Agilent Resolve to Support Agricultural Research

    Ostatní
    | 2024 | Agilent Technologies
    RAMAN Spektrometrie
    Instrumentace
    RAMAN Spektrometrie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Nutrient Elements in Soils using the Agilent 5110 VDV ICP-OES

    Aplikace
    | 2019 | Agilent Technologies
    ICP/OES
    Instrumentace
    ICP/OES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí

    Microwave Plasma Atomic Emission Spectroscopy (MP-AES)

    Příručky
    | 2021 | Agilent Technologies
    MP/ICP-AES
    Instrumentace
    MP/ICP-AES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Farmaceutická analýza

    Matrix CRM of agricultural soil METRANAL® CRM AN-ZP01 and AN-ZP02

    Ostatní
    | 2020 | ANALYTIKA
    Standardy
    Instrumentace
    Standardy
    Výrobce
    ANALYTIKA
    Zaměření
    Životní prostředí

    Tetralogie o vzorkování je hotová

    Prezentace
    | 2017 | 2 THETA ASE
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    Zaměření

    i-Raman EX 1064nm Raman System for Identification & Quantitative Analysis

    Ostatní
    | 2019 | Metrohm
    RAMAN Spektrometrie
    Instrumentace
    RAMAN Spektrometrie
    Výrobce
    Metrohm
    Zaměření
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Měření čistoty malých objemů DNA při 4 °C s použitím Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotometru s optickým vláknem s mikrosondou

    Út, 16.4.2024
    Altium International

    Stanovení nominální hodnoty koncentrace analytu a její nejistoty ve vodných kalibračních roztocích prvků primárními metodami

    Po, 15.4.2024
    ANALYTIKA

    Aktualizace služeb: Úspěšná akreditace a rozšíření nabídky

    St, 24.4.2024
    ALS Czech Republic
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.