Ocenění ENOMAQ 2025 pro Anton Paar Fermentační monitor 5100
St, 4.6.2025
| Originální článek z: Anton Paar
- Foto: Anton Paar: Ocenění ENOMAQ 2025 pro Anton Paar Fermentační monitor 5100
- Video: Anton Paar: Reliable Fermentation Monitoring at the Budweiser Budvar brewery: Fermentation Monitor | Anton Paar
Monitorování fermentace bez odběru vzorků
🏆 Ocenění za inovaci
Anton Paar získal ocenění za inovaci ENOMAQ 2025 za svůj Fermentační monitor 5100. Tato prestižní výstava, zaměřená na technologie pro výrobu vína, piva a dalších nápojů, která se koná ve španělské Zaragoze, je významnou událostí v oblasti nápojového průmyslu. Ocenění si velmi vážíme. 🌟
Fermentační monitor 5100 umožňuje průběžné sledování fermentace piva, vína a lihovin přímo v tanku. Tento systém měří index lomu a poskytuje přesné informace o stavu fermentace, včetně koncentrace alkoholu a cukrů.
Klíčové výhody:
- Optimalizujte a regulujte fermentaci – zařízení sleduje a určuje bod ukončení fermentace bez nutnosti manuálních odběrů vzorků.
- "Nainstaluj a zapomeň" – dlouhodobý a nepřetržitý provoz s minimálními nároky na údržbu.
- Kompletní monitoring – sleduje všechny důležité parametry: alkohol, hustota, stupeň prokvašení, rychlost kvašení a další.
Proč si vybrat Fermentační monitor 5100?
- Žádné ruční odběry vzorků.
- Žádná předběžná úprava mladiny.
- Monitorování fermentace v reálném čase pro optimální výsledek.
Získejte více informací a objednejte fermentační monitor ještě dnes!
- Ing. [email protected]

Anton Paar



