Svět měření na dosah: Farinograf v praxi - Měření kvality mouky pro pekárenský průmysl
20 - 20. listopad 2025
Bližší informace naleznete zde

Seminář je určen pro odborníky v pekařském průmyslu, mlynáře a technology, kteří se zabývají kvalitou mouky. Představíme přístroj Brabender Farinograph a jeho využití pro měření reologických vlastností mouky. Diskutovat budeme o interpretaci výsledků a jejich vlivu na pekařské procesy. Seminář poskytne praktické ukázky měření a prostor pro otázky a odbornou diskusi.
Přijďte se na vlastní oči přesvědčit, v čem je náš farinograf jedinečný.
Konec registrace: 14. 11. 2025
Účast je zdarma.
Občerstvení zajištěno.Termín semináře může být změněn - všichni přihlášení budou v takovém případě informováni.
- Místo konání: Nagano Park IV, K Červenému dvoru 3269/25a, Praha 3, 130, Česko
- Počet účastníků: 12
- Organizátor: Anton Paar Czech Republic s.r.o.
- Jazyk: čeština
Přednášející:
- Ing. Marek Rapta
Kontaktní osoba
- Eva Perlikova
- Tel.: +420778099300
- E-mail: eva.perlikova[at]anton-paar.com

Anton Paar