ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Pořadatel
Anton Paar
Anton Paar
Anton Paar vyvíjí, vyrábí a distribuuje vysoce přesné laboratorní přístroje a procesní měřicí systémy a nabízí uživatelsky specifická řešení automatizace a robotizace.

Svět měření na dosah: Farinograf v praxi - Měření kvality mouky pro pekárenský průmysl

20 - 20. listopad 2025
Zveme Vás na jednodenní seminář společnosti Anton Paar, který je určen pro odborníky v pekařském průmyslu, mlynáře a technology, kteří se zabývají kvalitou mouky.
Bližší informace naleznete zde
Svět měření na dosah: Farinograf v praxi - Měření kvality mouky pro pekárenský průmysl

Seminář je určen pro odborníky v pekařském průmyslu, mlynáře a technology, kteří se zabývají kvalitou mouky. Představíme přístroj Brabender Farinograph a jeho využití pro měření reologických vlastností mouky. Diskutovat budeme o interpretaci výsledků a jejich vlivu na pekařské procesy. Seminář poskytne praktické ukázky měření a prostor pro otázky a odbornou diskusi.

Přijďte se na vlastní oči přesvědčit, v čem je náš farinograf jedinečný.

REGISTRACE

Konec registrace: 14. 11. 2025

Účast je zdarma.
Občerstvení zajištěno.

Termín semináře může být změněn - všichni přihlášení budou v takovém případě informováni.

  • Místo konání: Nagano Park IV, K Červenému dvoru 3269/25a, Praha 3, 130, Česko
  • Počet účastníků: 12
  • Organizátor: Anton Paar Czech Republic s.r.o.
  • Jazyk: čeština

Přednášející:

  • Ing. Marek Rapta

Kontaktní osoba

  • Eva Perlikova
  • Tel.: +420778099300
  • E-mail: eva.perlikova[at]anton-paar.com
Anton Paar
LinkedIn Logo
Další projekty
GCMS
LCMS
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.