ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na ICP/MS | LabRulez ICPMS

    Analysis of Volatile Metalloid Species in Gas Samples using a Commercial Cryotrapping System (TDS-G-CIS GC) Coupled to ICP-MS with PH3 and SF6 as Example Compounds

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC, Termální desorpce, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    GC, Termální desorpce, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Data on Tap Water Quality Standards

    Aplikace, Příručky
    | 2009 | Shimadzu
    GC/MSD, HeadSpace, Purge and Trap, GC/SQ, HPLC, Iontová chromatografie, ICP/MS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Purge and Trap, GC/SQ, HPLC, Iontová chromatografie, ICP/MS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Shimadzu, GL Sciences, Tekmar Teledyne
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Determination of pesticides in foods using phosphorus and sulfur detection by GC-ICP-QQQ

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    GC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    GC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Pragolab DISCOVERY DAYS 2024 (registrace a program)

    St, 1.5.2024
    Pragolab

    LECO/MERCI Seminář Biomasa 2024

    Po, 29.4.2024
    LECO

    XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

    Po, 29.4.2024
    Centrum dopravního výzkumu (CDV)
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.