ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na ICP/OES | LabRulez ICPMS

    Towards a generic procedure for the detection of relevant contaminants from waste electric and electronic equipment (WEEE) in plastic food-contact materials: practical aspects

    Postery
    | 2017 | Shimadzu (RAFA)
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza, NIR Spektroskopie, ICP/OES
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza, NIR Spektroskopie, ICP/OES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Characterization and Quantification of Heavy Metals in Wine Using ICP-OES Spectrometry

    Postery
    | 2015 | Shimadzu (RAFA)
    ICP/OES
    Instrumentace
    ICP/OES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A Closer Look at Cannabis Testing

    Technické články
    | 2017 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    In food we trust – the passion of food analysis

    Prezentace
    | 2017 | Shimadzu (RAFA)
    HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/OES
    Instrumentace
    HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/OES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu Analysis Guidebook Food Product Analyses

    Příručky
    | 2014 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Handbook Food, Beverages, Agriculture - Release 2

    Příručky
    | 2012 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Heavy Metals in Wine using simultaneous ICP-OES with Mini Torch

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    ICP/OES
    Instrumentace
    ICP/OES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Multi-Element Analysis of Relevant Elements and Macromolecular Contaminants in Black Polymeric Food-Contact Materials and it’s Origin

    Postery
    | 2015 | Shimadzu (RAFA)
    ICP/OES
    Instrumentace
    ICP/OES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Elemental Composition of Animal Feed by ICP-OES According to EN 15621

    Aplikace
    | 2021 | Shimadzu
    ICP/OES
    Instrumentace
    ICP/OES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International

    CSSC & MSMS 2024 (Program konference, přednášející)

    Út, 14.5.2024
    Spektroskopická společnost Jana Marka Marci
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.