Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na AAS | LabRulez ICPMS
Rapid Determination of Seven Elements in Milk Powder by Microwave Digestion and Flame Atomic Absorption Spectrometry
Aplikace
| 2021 | Agilent Technologies
AAS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Cu, Fe, K, Mg, Mn, Na and Zn in Food Using AAS in Fast Sequential mode
Aplikace
| 2021 | Agilent Technologies
AAS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Cd, Cr, Ni and Pb in Grains using the Agilent 280Z Zeeman GFAAS
Aplikace
| 2019 | Agilent Technologies
AAS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Lead in Sugar by Electrothermal Atomization
Aplikace
| N/A | Shimadzu
AAS
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Measurement of Trace Heavy Metals in Food with Nutrient Function Claims by Microwave Digestion- Furnace Method
Aplikace
| 2020 | Shimadzu
AAS
Zaměření
Potraviny a zemědělství
High Sensitivity Determination of Lead in Soy sauce
Aplikace
| 2020 | Agilent Technologies
AAS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Mercury in Fish Tissue, a Rapid, Automated Technique for Routine Analysis
Aplikace
| 2010 | Agilent Technologies
AAS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Pb, Cd, Cr and Ni in Grains Based on Four Chinese National Methods via Zeeman GFAAS
Aplikace
| 2017 | Agilent Technologies
AAS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství