ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na AAS | LabRulez ICPMS

    METAL ANALYSIS IN FOOD AND AGRICULTURE AA. MP-AES. ICP-OES. ICP-MS. ICP-QQQ

    Ostatní
    | 2016 | Agilent Technologies
    ICP/MS, ICP/OES, AAS, ICP/MS/MS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    ICP/MS, ICP/OES, AAS, ICP/MS/MS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SPECIACE ANORGANICKÉHO ARSENU V MATRICI ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU METODAMI SPE-HG-AAS A HPLC-ICP-MS

    Vědecké články
    | 2012 | Chemické listy
    HPLC, ICP/MS, AAS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, AAS, Speciační analýza
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    VITATOX: Legislativní a bezpečnostní aspekty speciace toxických prvků v potravinách a farmaceutických materiálech

    Prezentace
    | 2023 | UTB ve Zlíně (VITATOX)
    HPLC, Iontová chromatografie, Kapilární elektroforéza, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, Iontová chromatografie, Kapilární elektroforéza, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Arsenic in Canned Fish with Hydride Vapour Generation Method

    Aplikace
    | 2013 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Excellent choices for food & agriculture applications

    Příručky
    | 2011 | Agilent Technologies
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Analysis of Foods and Beverages Using Atomic Absorption Spectrometry

    Příručky
    | 2021 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Flame AA Analysis of Cadmium (Cd) and Lead (Pb) in Simulated Seawater and Polished Rice Using Chelating Polymer Solid Phase Extraction

    Aplikace
    | 2014 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Determination of Cadmium in Brown Rice by Flame Atomic Absorption Spectrometry

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Measurement of Arsenic and Selenium in White Rice and River Water by Hydride Generation-Atomic Absorption Spectrometry (HG-AAS) with Electric Cell Heating

    Aplikace
    | 2015 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Wine should ONLY be wine. Application Summary Compendium

    Příručky
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA

    Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU

    Ne, 12.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.