Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(2)
Klinická analýza
(1)
Materiálová analýza
(1)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
AAS
(2)
FTIR Spektroskopie
ICP/MS
(2)
ICP/OES
(3)
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
(19)
Shimadzu
(10)
Thermo Fisher Scientific
(1)
Autor
Agilent Technologies
(19)
Shimadzu
(10)
Thermo Fisher Scientific
(1)
Typ Publikace
Aplikace
(19)
Brožury a specifikace
(2)
Ostatní
(4)
Příručky
(5)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na FTIR Spektroskopie | LabRulez ICPMS
Measurement of Acrylamide in Potato Chips by Portable FTIR Analyzers
Aplikace
| 2013 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
In situ screening of quality traits in tomato cultivars using the handheld 4200 FlexScan FTIR spectrometer
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
At-Site Screening and Measurement of Adulterant Levels in Bovine Milk by Mid FTIR Spectroscopy
Aplikace
| 2013 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Quick and Real-Time Potency Determination of Cannabinoids Using FTIR Spectroscopy
Aplikace
| 2019 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Identification Analysis of Lactobacillus Species/Strains Using IRXross
Aplikace
| 2023 | Shimadzu
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza, Klinická analýza
AGILENT CARY 630 FTIR FOR QUICK AND REAL TIME DETERMINATION OF CANNABINOID POTENCIES
Ostatní
| 2017 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Molecular Spectroscopy Compendium - Ensure food quality, production, and safety
Příručky
| 2014 | Agilent Technologies
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Application of the agilent 4500 series ftir to the stable isotope technique for assessing intake of human milk in breastfed infants
Ostatní
| 2014 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Agilent Molecular Spectroscopy Compendium
Příručky
| 2013 | Agilent Technologies
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Sucrose Levels in Infant Cereals Using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR Spectrometer
Aplikace
| 2015 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
Nový systém čištění vody ELGA Purelab Flex
St, 8.5.2024
Česká voda – MEMSEP, a.s.
FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)
Út, 7.5.2024
Altium International
Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB
Čt, 16.5.2024
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.