Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Životní prostředí
(2)
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
AAS
(2)
FTIR Spektroskopie
(1)
X-ray
(1)
Výrobce
Shimadzu
(3)
Autor
Agilent Technologies
(3)
Shimadzu
Shimadzu
Typ Publikace
Aplikace
Příručky
(6)
Aplikace
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Shimadzu | LabRulez ICPMS
Analysis of Arsenic in Canned Fish with Hydride Vapour Generation Method
Aplikace
| 2013 | Shimadzu
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Contaminant Analysis Using EDXIR-Analysis Software for Combined EDX-FTIR Analysis
Aplikace
| 2017 | Shimadzu
FTIR Spektroskopie, X-ray
Instrumentace
FTIR Spektroskopie, X-ray
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Flame AA Analysis of Cadmium (Cd) and Lead (Pb) in Simulated Seawater and Polished Rice Using Chelating Polymer Solid Phase Extraction
Aplikace
| 2014 | Shimadzu
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)
Čt, 16.5.2024
LabRulez
SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi
St, 15.5.2024
SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
Odešli tři držitelé čestných doktorátů Univerzity Pardubice
Út, 28.5.2024
Univerzita Pardubice
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.