ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Agilent Technologies | LabRulez ICPMS

    High Throughput Analysis of Animal Feed using the Agilent 7800 ICP-MS with ISIS 3

    Aplikace
    | 2019 | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Agilent ICP-MS Journal (April 2018. Issue 72)

    Ostatní
    | 2018 | Agilent Technologies
    ICP/MS, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    ICP/MS, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Polovodiče

    Routine Measurement of Multiple Elements in Food using an ICP-OES Fitted with a Switching Valve

    Aplikace
    | 2018 | Agilent Technologies
    Instrumentace
    Výrobce
    Agilent Technologies, CEM
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Notebook - AGILENT FOOD TESTING SOLUTIONS

    Příručky
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quantify Quinine in Beverages Using the Agilent Cary Eclipse Spectrofluorometer and a Fiber Optic Dip Probe

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    Fluorescenční spektroskopie
    Instrumentace
    Fluorescenční spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Microstructural study of thermal denaturation and gelation of proteins using an Agilent 660 FTIR

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    QA/QC of flours using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    QA/QC of sugars using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Improving the reliability and throughput of Halal products testing

    Ostatní
    | 2013 | Agilent Technologies
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Molecular Spectroscopy Compendium - Ensure food quality, production, and safety

    Příručky
    | 2014 | Agilent Technologies
    UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA

    Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU

    Ne, 12.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.