ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od GERSTEL | LabRulez ICPMS

    Rapid Automated Screening of Extractable Compounds in Materials for Food Packaging, Medical or Technical Purposes

    Aplikace
    | 2012 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    Qualitative Analysis of Coconut Water Products using Stir Bar Sorptive Extraction Combined with Thermal Desorption-GC/MS

    Aplikace
    | 2012 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solid Phase Micro-Extraction (SPME) Coupled with Selectable 1D/2D GC-MS for the Determination of Food Product Flavors

    Aplikace
    | 2012 | GERSTEL
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Large Volume Injection with GC/MS Multi Column Switching for Direct Determination of Ethyl Carbamate in Alcoholic Beverages

    Aplikace
    | 2012 | GERSTEL
    GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Automated Determination of Total Fat, Saturated Fat, Monounsaturated Fat and Trans Fat Content in Food Samples

    Aplikace
    | 2013 | GERSTEL
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Thermochemolysis – A Simple and Rapid Methylation Method Based on TMAH for Gas Chromatographic Analysis of Linseed Oil and Amber

    Aplikace
    | 2013 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Using TDU-Pyrolysis-GC-MS to Investigate Aged Whiskey Samples and Their Oak Barrels

    Aplikace
    | 2013 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Aroma Compounds in Edible Oils by Direct Thermal Desorption GC/MS using Slitted Microvials

    Aplikace
    | 2014 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quantitative Determination of Terpenes in Cannabis Using Headspace Solid Phase Microextraction and GC/MS

    Aplikace
    | 2017 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Stir Bar Sorptive Extraction: Capacity and Competition Effects

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    Metrohm: Obchodní a aplikační specialista

    Ne, 5.5.2024
    Metrohm Česká republika

    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.