ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

      1. Výrobce

      1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od GERSTEL | LabRulez ICPMS

      Large Volume Injection with GC/MS Multi Column Switching for Direct Determination of Ethyl Carbamate in Alcoholic Beverages

      Aplikace
      | 2012 | GERSTEL
      GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
      Instrumentace
      GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Target GC-MS Analysis using Accelerated Column Heating and Interactive Deconvolution Software

      Aplikace
      | 2006 | GERSTEL
      GC/MSD, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      2-Step Multi-Volatile Method (2-Step MVM) for Characterization of Aroma Compounds in Bread

      Aplikace
      | 2016 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Classification of Coffees from Different Origins by Chemical Sensor Technology

      Aplikace
      | 2002 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Automated Static and Dynamic Headspace Analysis with GC-MS for Determination of Abundant and Trace Flavour Compounds in Alcoholic Beverages Containing Dry Extract

      Aplikace
      | 2010 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Stir Bar Sorptive Extraction: Recovery of Organic Acids and Amines

      Aplikace
      | 2003 | GERSTEL
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

      Identifying key odor compounds in bourbon using solvent-free aroma dilution analysis and a novel software for interpreting GC-O data

      Aplikace
      | 2020 | GERSTEL
      GC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Instrumentace
      GC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Use of Calibration Transfer Algorithms on a Mass Spectrometry Based Chemical Sensor - Preliminary Results

      Aplikace
      | 2003 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Benefits of Using Programmed Temperature Vaporizers (PTVs) instead of Hot Split/Splitless Inlets for Measurements of Volatiles by Liquid, Headspace, and Solid Phase MicroExtraction (SPME) Techniques

      Aplikace
      | 2001 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství
      • Před
      • 1
      • Další
       

      Mohlo by Vás zajímat


      LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

      Čt, 16.5.2024
      LabRulez

      SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

      St, 15.5.2024
      SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

      Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon

      Út, 28.5.2024
      Altium International
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.