Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(1)
Potraviny a zemědělství
Životní prostředí
(1)
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
Výrobce
Agilent Technologies
(10)
GERSTEL
(10)
Autor
Agilent Technologies
(49)
GERSTEL
Metrohm
(8)
Ostatní
(1)
GERSTEL
Typ Publikace
Aplikace
(10)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od GERSTEL | LabRulez ICPMS
Evaluation of PDMS-Based Extraction Techniques and GC-TOFMS for the Analysis of Off-fl avor Chemicals in Beer
Aplikace
| 2006 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/TOF
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/TOF
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Flavor Profiling of Beverages by Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MS/PFPD
Aplikace
| 2000 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Elucidation of the Hoppy Aroma in Beers by Stir Bar and Headspace Sorptive Extraction followed by Thermal Desorption - CGC - MS/PFPD
Aplikace
| 2001 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Direct Thermal Analysis of Solids - A Fast Method for the Determination of Halogenated Phenols and Anisols in Cork
Aplikace
| 1994 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza
Discrimination of Soft Drinks using a Chemical Sensor and Principal Component Analysis
Aplikace
| 2002 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Flavors using a Mass Spectral Based Chemical Sensor
Aplikace
| 2003 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Flavor and Off Flavor Compounds in Dairy Products using Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MSD/ PFPD
Aplikace
| 2000 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Characterization of Biogenic Emissions by Online Thermal Desorption Gas Chromatography-Mass Spectrometry
Aplikace
| 1997 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Discrimination of Different Beer Sorts and Monitoring of the Effect of Aging by Determination of Flavor Constituents Using SPME and a Chemical Sensor
Aplikace
| 2002 | GERSTEL
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Identification of Furan Fatty Acids in Nutritional Oils and Fats by Multidimensional GC-MSD
Aplikace
| 1994 | GERSTEL
GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024
Út, 14.5.2024
Altium International
Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru
Po, 13.5.2024
ANALYTIKA
Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU
Ne, 12.5.2024
SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.