ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od GERSTEL | LabRulez ICPMS

    Applications of Mass Flow Controlled Multi Column Switching in On-Line Capillary GC/MS

    Aplikace
    | 1992 | GERSTEL
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie

    Simultaneous Nitrogen, Sulfur, and Mass Spectrometric Analysis after Multi-Column Switching of Complex Whiskey Flavour Extracts

    Aplikace
    | 1993 | GERSTEL
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Detection of Packaging Emissions using a Flexible Headspace Sampler Combined with a Multi Sensor System and a Separation Unit

    Aplikace
    | 2005 | GERSTEL
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    Identification of Furan Fatty Acids in Nutritional Oils and Fats by Multidimensional GC-MSD

    Aplikace
    | 1994 | GERSTEL
    GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identification of Fatty Acid Methyl Esters as Minor Components in Fish Oil by Multidimensional GC-MSD: New Furan Fatty Acids

    Aplikace
    | 1993 | GERSTEL
    GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Direct Thermal Extraction Analysis of Food Packaging Material

    Aplikace
    | 2019 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    Analysis of Food Samples using Thin Film Solid Phase Microextraction (TF-SPME) and Thermal Desorption GC/MS

    Aplikace
    | 2019 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Automated Sample Fractionation and Analysis Using a Modular LC-GC System

    Aplikace
    | 1999 | GERSTEL
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie

    Automated QuEChERS Extraction for the Determination of Pesticide Residues in Foods using Gas Chromatography/ Mass Spectrometry

    Aplikace
    | 2011 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Direct Thermal Analysis of Solids - A Fast Method for the Determination of Halogenated Phenols and Anisols in Cork

    Aplikace
    | 1994 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon

    Út, 28.5.2024
    Altium International

    Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!

    Ne, 26.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #30 – Objeví se tropické nemoci i v Česku? Lék na ně hledá Evžen Bouřa z ÚOCHB

    Čt, 6.6.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.