ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Chemické listy | LabRulez ICPMS

    METODY STANOVENÍ ANTIOXIDAČNÍ AKTIVITY PŘÍRODNÍCH LÁTEK IN VITRO

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SPECIACE ANORGANICKÉHO ARSENU V MATRICI ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU METODAMI SPE-HG-AAS A HPLC-ICP-MS

    Vědecké články
    | 2012 | Chemické listy
    HPLC, ICP/MS, AAS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, AAS, Speciační analýza
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    STANOVENÍ CH3Hg SKUPIN V RYBÍM MASE METODOU HPLC S UV DETEKCÍ

    Vědecké články
    | 2003 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ BIOGENNÍCH AMINŮ V TRVANLIV ÝCH SALÁMECH BĚHEM FERMENTACE A SKLADOVÁNÍ

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    VYUŽITÍ METODY UHPLC-ESI/MS/MS PRO STANOVENÍ POLYFENOLICKÝCH LÁTEK TYPU STILBENŮ

    Vědecké články
    | 2017 | Chemické listy
    HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QTRAP
    Instrumentace
    HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QTRAP
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, SCIEX
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    STANOVENÍ ORGANICKÝCH KYSELIN VE SPECIÁLNÍCH PIVECH A NÁPOJÍCH NA BÁZI PIVA POMOCÍ KAPILÁRNÍ IZOTACHOFORÉZY

    Vědecké články
    | 2023 | Chemické listy (VŠCHT Praha)
    Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    STANOVENÍ BIOLOGICKY AKTIVNÍCH CHMELOVÝCH PRENYLFLAVONOIDŮ METODOU HPLC-PDA VE CHMELOVÉM MATERIÁLU

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SIMULTÁNNÍ STANOVENÍ VITAMINŮ B1, B2 A B6 METODOU KAPALINOVÉ CHROMATOGRAFIE S HMOTNOSTNÍ DETEKCÍ

    Vědecké články
    | 2020 | Chemické listy
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    STANOVENÍ VOLNÉHO A CELKOVÉHO KVERCETINU V MORAVSKÝCH ČERVENÝCH VÍNECH

    Vědecké články
    | 2003 | Chemické listy
    HPLC, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    HPLC, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies, Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    STANOVENÍ ORGANICKÝCH KYSELIN V SILÁŽÍCH KAPILÁRNÍ ISOTACHOFORÉZOU A KAPILÁRNÍ ZÓNOVOU ELEKTROFORÉZOU

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon

    Út, 28.5.2024
    Altium International

    Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!

    Ne, 26.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #30 – Objeví se tropické nemoci i v Česku? Lék na ně hledá Evžen Bouřa z ÚOCHB

    Čt, 6.6.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.