ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Chemické listy | LabRulez ICPMS

    KUMULACE SEKUNDÁRNÍCH METABOLITŮ V LARVÁLNÍCH STÁDIÍCH LIŠAJE SMRTIHLAVA (Acherontia atropos) V ZÁVISLOSTI NA SLOŽENÍ POTRAVY

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    TRENDY V AUTENTICITĚ POTRAVIN A V PŘÍSTUPECH K DETEKCI FALŠOVÁNÍ

    Vědecké články
    | 2012 | Chemické listy
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    NEDEKLAROVANÉ PŘIBARVOVÁNÍ VÝROBKŮ Z ČERVENÉHO A MODRÉHO OVOCE: MOŽNOSTI PROKÁZÁNÍ

    Vědecké články
    | 2016 | Chemické listy
    GC/MSD, HPLC
    Instrumentace
    GC/MSD, HPLC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    METODY STANOVENÍ ANTIOXIDAČNÍ AKTIVITY PŘÍRODNÍCH LÁTEK IN VITRO

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    ANALÝZA OBSAHU ANTOKYÁNOV V BOBULIACH Vaccinium corymbosum, Vitis vinifera A Aronia melanocarpa Z VÝCHODNÉHO SLOVENSKA

    Vědecké články
    | 2019 | Chemické listy
    LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/IT
    Instrumentace
    LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/IT
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    MOŽNOSTI DETEKCE FALŠOVÁNÍ CITRONOVÝCH ŠŤÁV A NÁPOJŮ NA BÁZI CITRONŮ

    Vědecké články
    | 2023 | Chemické listy
    HPLC, AAS
    Instrumentace
    HPLC, AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    LZE VYUŽÍT METABOLOMICKÉ PROFILOVÁNÍ PRO AUTENTICITU GENETICKY MODIFIKOVANÉ SÓJI?

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, DART
    Instrumentace
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, DART
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    ESTERY KYSELINY FTALOVÉ V POTRAVINÁCH A OBALECH Z TRŽNÍ SÍTĚ

    Vědecké články
    | 2019 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SÚČASNÝ STAV A TRENDY EXTRAKCIE REZÍDUÍ PESTICÍDOV Z NUTRACEUTÍK

    Vědecké články
    | 2016 | Chemické listy
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    ANALÝZA KATIONTOVÝCH SPECIÍ ARSENU V POTRAVINÁCH MOŘSKÉHO PŮVODU

    Vědecké články
    | 2018 | Chemické listy
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Odešli tři držitelé čestných doktorátů Univerzity Pardubice

    Út, 28.5.2024
    Univerzita Pardubice
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.