Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
ICP/MS
(1)
Příprava vzorků
(3)
Speciační analýza
(1)
Výrobce
Agilent Technologies
(4)
Autor
Agilent Technologies
(408)
Chemické listy
GERSTEL
(3)
Metrohm
(38)
Chemické listy
Typ Publikace
Vědecké články
(10)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Chemické listy | LabRulez ICPMS
HPLC STANOVENÍ ANDROSTENONU, SKATOLU A INDOLU VE HŘBETNÍM TUKU U PRASAT
Vědecké články
| 2016 | Chemické listy
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
PŘÍPRAVA VZORKU PRO STANOVENI REZIDUI PESTICIDU V POTRAVINÁCH
Vědecké články
| 1998 | Chemické listy
GC, Příprava vzorků, GPC/SEC
Instrumentace
GC, Příprava vzorků, GPC/SEC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
ANALÝZA ALKALOIDŮ V MAKOVINĚ METODOU VYSOKOÚČINNÉ KAPALINOVÉ CHROMATOGRAFIE
Vědecké články
| 2015 | Chemické listy
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ BIOGENNÍCH AMINŮ A POLYAMINŮ VE ZRAJÍCÍCH SÝRECH
Vědecké články
| 2014 | Chemické listy
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
SÚČASNÝ STAV A TRENDY EXTRAKCIE REZÍDUÍ PESTICÍDOV Z NUTRACEUTÍK
Vědecké články
| 2016 | Chemické listy
Příprava vzorků
Instrumentace
Příprava vzorků
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
STANOVENÍ CH3Hg SKUPIN V RYBÍM MASE METODOU HPLC S UV DETEKCÍ
Vědecké články
| 2003 | Chemické listy
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
SÚČASNÉ METÓDY A NOVÉ TRENDY V IZOLÁCII REZÍDUÍ PESTICÍDOV Z BEZTUKOVÝCH POTRAVÍN
Vědecké články
| 2004 | Chemické listy
SPME, Příprava vzorků, GPC/SEC
Instrumentace
SPME, Příprava vzorků, GPC/SEC
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ BIOGENNÍCH AMINŮ V TRVANLIV ÝCH SALÁMECH BĚHEM FERMENTACE A SKLADOVÁNÍ
Vědecké články
| 2004 | Chemické listy
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
ANALÝZA KATIONTOVÝCH SPECIÍ ARSENU V POTRAVINÁCH MOŘSKÉHO PŮVODU
Vědecké články
| 2018 | Chemické listy
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
Instrumentace
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
O KONOPÍ BEZ PŘEDSUDKŮ
Vědecké články
| 2020 | Chemické listy
Instrumentace
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024
Út, 14.5.2024
Altium International
Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru
Po, 13.5.2024
ANALYTIKA
Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU
Ne, 12.5.2024
SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.