ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

      1. Autor

        1. Typ Publikace

        1. Rok vydání

        Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

        Bezpečnost krmiv s GMP+ a FSA

        Brožury a specifikace
        | N/A | ALS Czech Republic
        GC/MSD, GC/HRMS, HPLC, LC/MS, ICP/MS, Fluorescenční spektroskopie
        Instrumentace
        GC/MSD, GC/HRMS, HPLC, LC/MS, ICP/MS, Fluorescenční spektroskopie
        Výrobce
        Zaměření
        Potraviny a zemědělství

        Stanovení radionuklidů v potravinách a krmivech

        Brožury a specifikace
        | N/A | ALS Czech Republic
        Instrumentace
        Výrobce
        Zaměření
        Potraviny a zemědělství

        Stanovení těžkých kovů

        Brožury a specifikace
        | N/A | ALS Czech Republic
        ICP/MS, ICP/OES
        Instrumentace
        ICP/MS, ICP/OES
        Výrobce
        Zaměření
        Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

        Stanovení tuku metodou NMR

        Brožury a specifikace
        | N/A | ALS Czech Republic
        Instrumentace
        Výrobce
        Zaměření
        Potraviny a zemědělství
        • Před
        • 1
        • Další
         

        Mohlo by Vás zajímat


        XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

        Po, 29.4.2024
        Centrum dopravního výzkumu (CDV)

        Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU

        Ne, 12.5.2024
        SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

        Příjem bílkovin matky během těhotenství může ovlivnit vývoj obličeje novorozence

        Ne, 12.5.2024
        CEITEC
        Další projekty
        Sledujte nás
        Další informace
        WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
        LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.