ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Determination of Elemental Composition of Animal Feed by ICP-OES According to EN 15621

    Aplikace
    | 2021 | Shimadzu
    ICP/OES
    Instrumentace
    ICP/OES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Multi-element Analysis of Trace Metals in Animal Feed using ICP-OES

    Aplikace
    | 2018 | Agilent Technologies
    ICP/OES
    Instrumentace
    ICP/OES
    Výrobce
    Agilent Technologies, CEM
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    High Throughput Analysis of Animal Feed using the Agilent 7800 ICP-MS with ISIS 3

    Aplikace
    | 2019 | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Nitrogen/Protein Determination of Insect Food and Animal Feed by Dumas Method

    Postery
    | 2019 | Thermo Fisher Scientific (Pittcon)
    GC, Příprava vzorků, Elementární analýza
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků, Elementární analýza
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Multielement Analysis and Selenium Speciation in Cattle and Fish Feed using LC-ICP-QQQ

    Aplikace
    | 2018 | Agilent Technologies
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Measurement of Heavy Metals (Cd, Pb) in Pet Food by AAS

    Aplikace
    | 2013 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Improving the reliability and throughput of Halal products testing

    Ostatní
    | 2013 | Agilent Technologies
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    EA-IRMS: Tracing geographical origin of Argan oil using carbon and oxygen isotope fingerprints

    Postery
    | 2022 | Thermo Fisher Scientific (RAFA)
    Elementární analýza, GC/MSD, GC/HRMS
    Instrumentace
    Elementární analýza, GC/MSD, GC/HRMS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    GC-MS-IRMS: Addressing authenticity of fish oils by carbon and hydrogen isotope fingerprints

    Postery
    | 2022 | Thermo Fisher Scientific (RAFA)
    Elementární analýza, GC/MSD, GC/HRMS
    Instrumentace
    Elementární analýza, GC/MSD, GC/HRMS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Elemental and isotopic analysis: solutions for food authenticity, quality and safety

    Prezentace
    | 2022 | Thermo Fisher Scientific (RAFA)
    GC/MSD, GC/HRMS, ICP/MS, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/HRMS, ICP/MS, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Virus napadající kokolitku – mořskou řasu, která ovlivňuje celosvětové klima

    Ne, 19.5.2024
    CEITEC

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

    Čt, 16.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.