Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(81)
Forenzní analýza a toxikologie
(20)
Klinická analýza
(50)
Materiálová analýza
(10)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
AAS
(8)
FTIR Spektroskopie
(6)
Fluorescenční spektroskopie
(2)
ICP/MS
(38)
Výrobce
ANALYTIKA
(1)
Agilent Technologies
(469)
CEM
(3)
ELGA LabWater
(1)
Autor
ANALYTIKA
(1)
Agilent Technologies
(448)
Chemické listy
(7)
GERSTEL
(3)
Typ Publikace
Aplikace
(975)
Brožury a specifikace
(37)
Manuály
(9)
Ostatní
(76)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
Dynamic Chemical and Flavor Changes in Black Tea During Fermentation
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
Instrumentace
LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Direct Analysis of Volatile Compounds in Real Time Using DART-MS (Part 2) - Analysis of Volatile Compounds in Spices, Herb Tea, and Flavored Oils
Aplikace
| 2015 | Shimadzu
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, DART
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, DART
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Additives in Carbonated Beverages
Aplikace
| 2007 | Thermo Fisher Scientific
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Automated Sequencing of Elemental Speciation Methods Using HPLC-ICP-MS with a Quick Change Valve Head
Aplikace
| 2021 | Agilent Technologies
HPLC, ICP/MS, ICP/MS/MS
Instrumentace
HPLC, ICP/MS, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of PCBs in Large-Volume Fish Tissue Samples Using Accelerated Solvent Extraction (ASE)
Aplikace
| 2011 | Thermo Fisher Scientific
GC, Příprava vzorků
Instrumentace
GC, Příprava vzorků
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Methods for the Analysis of Underivatized Amino Acids by LC/MS
Aplikace
| 2017 | Agilent Technologies
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Metabolomika
Widely Targeted Metabolomics of Hydrophilic Compounds using LC-MS/MS - How Compounds Change when Curry is Stored Overnight
Postery
| 2021 | Shimadzu (Pittcon)
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Metabolomika
Widely targeted metabolomics of hydrophilic compounds using LC-MS/MS - How compounds change when curry is stored overnight?
Postery
| 2020 | Shimadzu (AOAC)
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Metabolomika
Dietary Supplements Analysis
Aplikace
| N/A | Shimadzu
HPLC, AAS
Instrumentace
HPLC, AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza
Development of a favor release analysis method on volatile compounds of citrus fruits by DART MS
Postery
| 2016 | Shimadzu
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, DART
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, DART
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon
Út, 28.5.2024
Altium International
Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!
Ne, 26.5.2024
LabRulez
LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)
Čt, 16.5.2024
LabRulez
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.