Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(20)
Forenzní analýza a toxikologie
(7)
Klinická analýza
(20)
Materiálová analýza
(4)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
AAS
(3)
FTIR Spektroskopie
(2)
ICP/MS
(9)
ICP/MS/MS
(4)
Výrobce
Agilent Technologies
(55)
ELGA LabWater
(1)
Elemental Scientific
(1)
GERSTEL
(1)
Autor
Agilent Technologies
(51)
GERSTEL
(1)
Metrohm
(3)
RAFA
(12)
Typ Publikace
Aplikace
(96)
Brožury a specifikace
(6)
Ostatní
(25)
Postery
(26)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
Quality Analysis of Extra Virgin Olive Oils – Part 8
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Fighting food fraud – a unique approach to tackle extra virgin olive oil adulteration
Ostatní
| 2020 | Thermo Fisher Scientific
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Use of MALDI-TOF mass spectrometry and machine learning to detect the adulteration of extra virgin olive oils
Postery
| 2018 | Shimadzu
MALDI, LC/TOF, LC/MS
Instrumentace
MALDI, LC/TOF, LC/MS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Quality Analysis of Extra Virgin Olive Oils – Part 6 Nutritive Benefits – Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Evaluation of Multivariate Calibration with RADIAN ASAP Data for the Quantitation of Edible Oil Blends
Aplikace
| 2021 | Waters
LC/MS, DART, LC/SQ
Instrumentace
LC/MS, DART, LC/SQ
Výrobce
Waters
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Extra-virgin olive oil authentication: triacylglycerol profiling and machine learning using the Shimadzu MALDI-8020/MALDI-8030 and eMSTAT Solution
Aplikace
| 2022 | Shimadzu
MALDI, LC/TOF, LC/MS
Instrumentace
MALDI, LC/TOF, LC/MS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Extra-virgin olive oil authentication: triacylglycerol profiling and machine learning using the Shimadzu MALDI-8020/MALDI-8030 and eMSTAT Solution
Aplikace
| 2022 | Shimadzu
MALDI, LC/TOF, LC/MS
Instrumentace
MALDI, LC/TOF, LC/MS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Integrated machine learning-based approach to evaluate authenticity in various food matrices via MALDI-TOF-MS technology
Postery
| 2023 | Bruker (ASMS)
MALDI, LC/MS, LC/TOF
Instrumentace
MALDI, LC/MS, LC/TOF
Výrobce
Bruker
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Potential of Trapped Ion Mobility combined with LC-HRMS in Food Authenticity Studies
Aplikace
| 2019 | Bruker
Iontová mobilita, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
Instrumentace
Iontová mobilita, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
Výrobce
Bruker
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Using Ion Mobility for Enhanced Spectral Cleanup in Food and Environmental Analysis
Technické články
| 2015 | Waters
Iontová mobilita, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
Instrumentace
Iontová mobilita, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
Výrobce
Waters
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon
Út, 28.5.2024
Altium International
Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!
Ne, 26.5.2024
LabRulez
LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)
Čt, 16.5.2024
LabRulez
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.