Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
Are your Cornflakes Stale? Hexanal Formation in Grain Products
Aplikace
| N/A | ZOEX/JSB
GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, EST Analytical
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Separation of Isomeric Compounds by Advanced Ion Mobility Spectrometer - AIMS
Aplikace
| 2018 | MaSaTECH
Iontová mobilita
Instrumentace
Iontová mobilita
Výrobce
MaSaTECH
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Flavor Profiling of Different Olive Oils with Rancidity-Monitoring by Thermal Extraction GC/MS
Aplikace
| 2000 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of NDMA (N-nitrosodimethylamine) in malt for beer and whisky production
Aplikace
| 2004 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Improving the Sensitivity of Detection of 3-chloropropane-1,2-diol (3-MCPD) using Gas Chromatography with Negative Chemical Ionisation Mass Spectrometry detection
Aplikace
| 2002 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Improving the Sensitivity of Detection of 3-chloropropane-1,2-diol (3-MCPD) using Gas Chromatography with Negative Chemical Ionisation Mass Spectrometry detection
Aplikace
| 2002 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
COMPARISON OF THE CONTENT OF VOLATILE SULPHUR-CONTAINING COMPOUNDS IN SLOVAK BEERS BY THE SPME METHOD
Vědecké články
| 2008 | Kvasný průmysl
GC, SPME
Instrumentace
GC, SPME
Výrobce
Agilent Technologies, CTC Analytics
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Monitoring of Acrylamide Content in Selected Foods
Vědecké články
| 2015 | Kvasný průmysl
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
DETERMINATION OF AROMATIC ALCOHOLS IN BEER BY SOLID PHASE EXTRACTION AND DETECTION WITH GAS CHROMATOGRAPHY IN COMBINATION WITH MASS SPECTROMETRY (GC-MS) Part I. – Creation and validation of the analytical method
Vědecké články
| 2009 | Kvasný průmysl
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Microstructural study of thermal denaturation and gelation of proteins using an Agilent 660 FTIR