ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    A Multi-OmicApproach to Reveal the Effect of Low-Level Gamma Radiation on Rice Seeds

    Postery
    | 2016 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A Multi-omic Approach to Reveal the Effect of Low-level Gamma Radiation on Rice Seeds

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF, Software, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF, Software, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Pyrolysis GC/MS of Tobacco in air and helium

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Pyrolýza
    Instrumentace
    GC/MSD, Pyrolýza
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Highly Sensitive Determination of Lipids in Zooplankton by Reactive Py-GC in the presence of Trimethylsulfonium Hydroxide

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC, Pyrolýza
    Instrumentace
    GC, Pyrolýza
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Differentiation of Lavandula angustifololia (Lavender) species using EGA-MS

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Compositional analysis of polyunsaturated fatty acid oil by one-stepthermally assisted hydrolysis / methylationin the presence of trimethylsulfonium hydroxide (TMSH)

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC, GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Science-Based Evaluation and Visualization of Sake Flavors and Providing this Information to Consumers

    Technické články
    | 2023 | Shimadzu
    GC/MSD, Software, LC/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, Software, LC/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Metabolomic Profiling of Corn and Rice Extracts Using a Benchtop GC-TOFMS

    Aplikace
    | 2016 | LECO
    GC/MSD, GC/TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    GC-TOFMS Articles & Reference Materials

    Vědecké články
    | 2012 | LECO
    GC/MSD, GC/TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/TOF
    Výrobce
    LECO
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Forenzní analýza a toxikologie, Průmysl a chemie, Farmaceutická analýza, Proteomika, Metabolomika

    AccuTOF GC series Applications Notebook

    Aplikace
    | 2016 | JEOL
    GC, GCxGC, GC/HRMS, SPME, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/TOF
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/HRMS, SPME, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, JEOL
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Forenzní analýza a toxikologie, Průmysl a chemie, Materiálová analýza, Polovodiče, Ostatní
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA

    Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU

    Ne, 12.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.