Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Metabolomika
(1)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
ICP/MS
(1)
Speciační analýza
(1)
Výrobce
Agilent Technologies
(1)
Autor
Chemické listy
(2)
Typ Publikace
Vědecké články
(3)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
KUMULACE SEKUNDÁRNÍCH METABOLITŮ V LARVÁLNÍCH STÁDIÍCH LIŠAJE SMRTIHLAVA (Acherontia atropos) V ZÁVISLOSTI NA SLOŽENÍ POTRAVY
Vědecké články
| 2014 | Chemické listy
HPLC, LC/MS
Instrumentace
HPLC, LC/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Metabolomika
ANALÝZA KATIONTOVÝCH SPECIÍ ARSENU V POTRAVINÁCH MOŘSKÉHO PŮVODU
Vědecké články
| 2018 | Chemické listy
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
Instrumentace
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Methods for verifying the authenticity of hops – an effective tool against falsification
Vědecké články
| 2016 | Kvasný průmysl
GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
Instrumentace
GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon
Út, 28.5.2024
Altium International
Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!
Ne, 26.5.2024
LabRulez
LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)
Čt, 16.5.2024
LabRulez
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.