Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(1)
Forenzní analýza a toxikologie
(1)
Klinická analýza
(1)
Metabolomika
(1)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
AAS
(2)
Fluorescenční spektroskopie
(1)
ICP/MS
(5)
Příprava vzorků
(5)
Výrobce
Agilent Technologies
(10)
PerkinElmer
(3)
Shimadzu
(2)
Thermo Fisher Scientific
(4)
Autor
Chemické listy
(23)
Shimadzu
(1)
Typ Publikace
Brožury a specifikace
(1)
Ostatní
(2)
Postery
(2)
Prezentace
(4)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
METODA PRO ANALÝZU ISOPROSTANŮ VE TKÁNI LOSOSA
Vědecké články
| 2015 | Chemické listy
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Waters
Zaměření
Potraviny a zemědělství
STANOVENÍ ALLOXANU V MOUCE POMOCÍ KAPILÁRNÍ ELEKTROFORÉZY VE SPOJENÍ S TANDEMOVOU HMOTNOSTNÍ SPEKTROMETRIÍ
Vědecké články
| 2020 | Chemické listy
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, Kapilární elektroforéza
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
VITATOX: Kapalinová chromatografie Shimadzu a novinky v hmotnostní spektrometrii
Prezentace
| 2021 | Shimadzu (VITATOX)
HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
Instrumentace
HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
LZE VYUŽÍT METABOLOMICKÉ PROFILOVÁNÍ PRO AUTENTICITU GENETICKY MODIFIKOVANÉ SÓJI?
Vědecké články
| 2014 | Chemické listy
LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, DART
Instrumentace
LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, DART
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
SIMULTÁNNÍ STANOVENÍ VITAMINŮ B1, B2 A B6 METODOU KAPALINOVÉ CHROMATOGRAFIE S HMOTNOSTNÍ DETEKCÍ
Vědecké články
| 2020 | Chemické listy
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
VYUŽITÍ LC – MS/MS SYSTÉMŮ VE FYTOCHEMICKÉM VÝZKUMU PLODŮ TŘEŠNÍ
Postery
| 2019 | RADANAL
LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ
Instrumentace
LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
VYUŽITÍ SUPERKRITICKÉ FLUIDNÍ CHROMATOGRAFIE PRO LIPIDOMICKÉ PROFILOVÁNÍ SÓJOVÉHO A KRAVSKÉHO MLÉKA: AUTENTICITA A DETEKCE FALŠOVÁNÍ
Vědecké články
| 2015 | Chemické listy
LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, SFC
Instrumentace
LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, SFC
Výrobce
Waters
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Využití LC-MS pro ochranu opylovačů
Postery
| 2018 | RADANAL
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
TRENDY V AUTENTICITĚ POTRAVIN A V PŘÍSTUPECH K DETEKCI FALŠOVÁNÍ
Vědecké články
| 2012 | Chemické listy
GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
Instrumentace
GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
SPECIACE ANORGANICKÉHO ARSENU V MATRICI ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU METODAMI SPE-HG-AAS A HPLC-ICP-MS
Vědecké články
| 2012 | Chemické listy
HPLC, ICP/MS, AAS, Speciační analýza
Instrumentace
HPLC, ICP/MS, AAS, Speciační analýza
Výrobce
PerkinElmer
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024
Út, 14.5.2024
Altium International
Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru
Po, 13.5.2024
ANALYTIKA
Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU
Ne, 12.5.2024
SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.