ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Determination of Pb, Cd, Cr and Ni in Grains Based on Four Chinese National Methods via Zeeman GFAAS

    Aplikace
    | 2017 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Shellfish Tissue for Cadmium, Mercury and Nickel

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Flame and Graphite Furnace Atomic Absorption Spectroscopy - Application Compendium

    Příručky
    | 2021 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    DISCRETE ANALYZER SELECTION GUIDE

    Ostatní
    | 2021 | Thermo Fisher Scientific
    UV–VIS Spektrofotometrie
    Instrumentace
    UV–VIS Spektrofotometrie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Arsenic in Canned Fish with Hydride Vapour Generation Method

    Aplikace
    | 2013 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Multiple Elements in Foods using Automated Fast Sequential-Flame AAS Analysis

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies, CEM
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Flame Atomic Absorption Spectroscopy (Method Development ePrimer)

    Příručky
    | 2021 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie

    High Sensitivity Determination of Lead in Soy sauce

    Aplikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Rapid Determination of Seven Elements in Milk Powder by Microwave Digestion and Flame Atomic Absorption Spectrometry

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Cu, Fe, K, Mg, Mn, Na and Zn in Food Using AAS in Fast Sequential mode

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International

    CSSC & MSMS 2024 (Program konference, přednášející)

    Út, 14.5.2024
    Spektroskopická společnost Jana Marka Marci
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.