Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
Application of a new capillary HPLC- ICP-MS interface to the identification of selenium-containing proteins in selenized yeast
Aplikace
| 2017 | Agilent Technologies
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
Instrumentace
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Reflectance Measurements of an Apple and Pear, and Prediction of Elapsed Days by Multivariate Analysis
Aplikace
| 2013 | Shimadzu
NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
Instrumentace
NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Liquid Fertilizer by ICPE-9820
Aplikace
| 2020 | Shimadzu
MP/ICP-AES
Instrumentace
MP/ICP-AES
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Agilent ICP-MS Journal (August 2021, Issue 85)
Ostatní
| 2021 | Agilent Technologies
Spotřební materiál, ICP/MS, ICP/MS/MS
Instrumentace
Spotřební materiál, ICP/MS, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Determination of Multiple Elements in Foods using Automated Fast Sequential-Flame AAS Analysis
Aplikace
| 2021 | Agilent Technologies
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Agilent Technologies, CEM
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Elemental Analysis of Functional Foods by ICP-OES
Aplikace
| 2022 | Agilent Technologies
ICP/OES
Instrumentace
ICP/OES
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Agilent ICP-MS Journal (October 2012 – Issue 51)
Ostatní
| 2012 | Agilent Technologies
ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
Instrumentace
ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Speciation of Methyl Mercury and Mercury in Honey using High Performance Liquid Chromatography hyphenated with Inductively Coupled Plasma Mass Spectrometry
Postery
| 2022 | Shimadzu (AOAC)
HPLC, ICP/MS
Instrumentace
HPLC, ICP/MS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
FTIR-ATR Characterization of Commercial Honey Samples and Their Adulteration with Sugar Syrups Using Chemometric Analysis