Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(7)
Forenzní analýza a toxikologie
(2)
Klinická analýza
(6)
Materiálová analýza
(7)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
AAS
(15)
Elementární analýza
(1)
FTIR Spektroskopie
(12)
ICP/MS
(45)
Výrobce
Agilent Technologies
(57)
CEM
(2)
Elemental Scientific
(1)
Metrohm
(5)
Autor
Agilent Technologies
(55)
Chemické listy
(2)
Metrohm
(4)
RAFA
(15)
Typ Publikace
Aplikace
(31)
Brožury a specifikace
(4)
Ostatní
(30)
Postery
(7)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
Flame Atomic Absorption Spectroscopy (Method Development ePrimer)
Příručky
| 2021 | Agilent Technologies
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie
Application of the Agilent 4500 Series FTIR to the Stable Isotope Technique for Assessing Intake of Human Milk in Breastfed Infants
Aplikace
| 2014 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Application of the agilent 4500 series ftir to the stable isotope technique for assessing intake of human milk in breastfed infants
Ostatní
| 2014 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Routine Elemental Analysis of Dietary Supplements using an Agilent 8900 ICP-QQQ
Aplikace
| 2019 | Agilent Technologies
ICP/MS, ICP/MS/MS
Instrumentace
ICP/MS, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Mn Analysis by Atomic Absorption
Aplikace
| N/A | Shimadzu
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Potassium Analysis by Atomic Absorption
Aplikace
| N/A | Shimadzu
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Klinická analýza
UV-VIS Spectroscopic Analysis of Crude Palm Oil and Palm Oil Products with ISO and MPOB Test Methods
Aplikace
| 2018 | Shimadzu
UV–VIS Spektrofotometrie
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Simultaneous determination of hydride and non-hydride elements in fish samples using the Agilent 5110 SVDV ICP-OES with MSIS accessory
Aplikace
| 2017 | Agilent Technologies
ICP/OES
Instrumentace
ICP/OES
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Coupling of ion chromatography and inductively-coupled plasma mass spectrometry
Příručky
| 2017 | Metrohm
Iontová chromatografie, IC-MS, ICP/MS, Speciační analýza
Instrumentace
Iontová chromatografie, IC-MS, ICP/MS, Speciační analýza
Výrobce
Agilent Technologies, Metrohm
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie
Determination of iodine value in frying oils with NIR spectroscopy
Aplikace
| 2023 | Metrohm
NIR Spektroskopie
Instrumentace
NIR Spektroskopie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
Přednáška LABOREXPO 2024: Spektrofotometry NanoDrop: precizní analýza vzorků proteinů a DNA v mikroobjemech (M.G.P.)
Po, 20.5.2024
LabRulez
Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie (OPTIK INSTRUMENTS)
Po, 20.5.2024
LabRulez
Virus napadající kokolitku – mořskou řasu, která ovlivňuje celosvětové klima
Ne, 19.5.2024
CEITEC
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.