ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Use of Modern Analytical SPDE and TDAS Methods for the Analysis of Sulphur Volatile Flavors

    Vědecké články
    | 2011 | Kvasný průmysl
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part II. – Retention Time and Selectivity

    Vědecké články
    | 2013 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    MEPS and It’s Using in Sample Preparation in Brewing Analytics

    Vědecké články
    | 2011 | Kvasný průmysl
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analyses in Beverage and Namely Brewing Analytics. Part III. – Solid-Phase Microextraction and Stir Bar Sorptive Extraction in Fatty Acids Analysis in Beer

    Vědecké články
    | 2010 | Kvasný průmysl
    GC, SPME, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC, SPME, Termální desorpce
    Výrobce
    GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and especially Beer. Part II. – Stir Bar Sorptive Extraction

    Vědecké články
    | 2010 | Kvasný průmysl
    SPME, Termální desorpce
    Instrumentace
    SPME, Termální desorpce
    Výrobce
    GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part III. – Sample Introduction and Detectors

    Vědecké články
    | 2013 | Kvasný průmysl
    GC, GC/MSD
    Instrumentace
    GC, GC/MSD
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF METHIONINE IN MALT

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Head-space Analysis in Brewing Analytics

    Vědecké články
    | 2012 | Kvasný průmysl
    HeadSpace
    Instrumentace
    HeadSpace
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Optimization of Determination of Dimethyl Sulfide in Wort and Beer

    Vědecké články
    | 2017 | Kvasný průmysl
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Short Chain Fatty Acids Isomers, the sensory active products of hops aging, in Beer

    Vědecké články
    | 2013 | Kvasný průmysl
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon

    Út, 28.5.2024
    Altium International

    Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!

    Ne, 26.5.2024
    LabRulez

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.