ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    VYUŽITÍ COULOMETRICKÉHO DETEKTORU COULARRAY PRO ANALÝZU PŘÍRODNÍCH ANTIOXIDANTŮ

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    VYUŽITÍ METODY UHPLC-ESI/MS/MS PRO STANOVENÍ POLYFENOLICKÝCH LÁTEK TYPU STILBENŮ

    Vědecké články
    | 2017 | Chemické listy
    HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QTRAP
    Instrumentace
    HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QTRAP
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, SCIEX
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    METODA PRO ANALÝZU ISOPROSTANŮ VE TKÁNI LOSOSA

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    LZE VYUŽÍT METABOLOMICKÉ PROFILOVÁNÍ PRO AUTENTICITU GENETICKY MODIFIKOVANÉ SÓJI?

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, DART
    Instrumentace
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, DART
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ BIOGENNÍCH AMINŮ V TRVANLIV ÝCH SALÁMECH BĚHEM FERMENTACE A SKLADOVÁNÍ

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SPECIACE ANORGANICKÉHO ARSENU V MATRICI ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU METODAMI SPE-HG-AAS A HPLC-ICP-MS

    Vědecké články
    | 2012 | Chemické listy
    HPLC, ICP/MS, AAS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, AAS, Speciační analýza
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ BIOGENNÍCH AMINŮ A POLYAMINŮ VE ZRAJÍCÍCH SÝRECH

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    METODY STANOVENÍ ANTIOXIDAČNÍ AKTIVITY PŘÍRODNÍCH LÁTEK IN VITRO

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    VYUŽITÍ SUPERKRITICKÉ FLUIDNÍ CHROMATOGRAFIE PRO LIPIDOMICKÉ PROFILOVÁNÍ SÓJOVÉHO A KRAVSKÉHO MLÉKA: AUTENTICITA A DETEKCE FALŠOVÁNÍ

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, SFC
    Instrumentace
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, SFC
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    VLIV PĚSTEBNÍCH PODMÍNEK NA SPECIACI SELENU V TKÁNÍCH ŘEPKY OLEJKY

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA

    Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU

    Ne, 12.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.