ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Wine should ONLY be wine. Application Summary Compendium

    Příručky
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Beer should ONLY be beer. Application Summary Compendium

    Brožury a specifikace
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, HPLC, Iontová chromatografie, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, HPLC, Iontová chromatografie, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    CANNABIS LAB START-UP GUIDE

    Příručky
    | N/A | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Foods and Beverages Using Atomic Absorption Spectrometry

    Příručky
    | 2021 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Nitrogen/Protein Determination of Insect Food and Animal Feed by Dumas Method

    Postery
    | 2019 | Thermo Fisher Scientific (Pittcon)
    GC, Příprava vzorků, Elementární analýza
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků, Elementární analýza
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    GC-MS-IRMS: Addressing authenticity of fish oils by carbon and hydrogen isotope fingerprints

    Postery
    | 2022 | Thermo Fisher Scientific (RAFA)
    Elementární analýza, GC/MSD, GC/HRMS
    Instrumentace
    Elementární analýza, GC/MSD, GC/HRMS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Ensure the Safety and Quality of Cannabis- and Hemp-Based Products

    Brožury a specifikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, NIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, NIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Cu, Fe, K, Mg, Mn, Na and Zn in Food Using AAS in Fast Sequential mode

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Using Elemental Fingerprints To Confirm The Geographic Origin Of Products

    Ostatní
    | 2023 | Agilent Technologies
    ICP/MS, ICP/OES
    Instrumentace
    ICP/MS, ICP/OES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identification of Dairy and Plant-Based Milks by Agilent Resolve Raman Spectroscopy

    Aplikace
    | 2024 | Agilent Technologies
    RAMAN Spektrometrie
    Instrumentace
    RAMAN Spektrometrie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    Metrohm: Obchodní a aplikační specialista

    Ne, 5.5.2024
    Metrohm Česká republika

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.