Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
WCPS: The Analysis of Titanium Nanoparticles in artificial and natural sweeteners by the Agilent 8900 QQQ-ICPMS
Postery
| 2018 | Agilent Technologies
ICP/MS, ICP/MS/MS
Instrumentace
ICP/MS, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Arsenic in Canned Fish with Hydride Vapour Generation Method
Aplikace
| 2013 | Shimadzu
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Cadmium in Brown Rice by Flame Atomic Absorption Spectrometry
Aplikace
| N/A | Shimadzu
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Multi-Element Analysis of Cannabis and Hemp Using the 7800 ICP-MS
Ostatní
| 2020 | Agilent Technologies
ICP/MS
Instrumentace
ICP/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Application of ICP-OES for the simultaneous analysis of nutritional and toxic metals in vegetable oils
Postery
| 2022 | Thermo Fisher Scientific (RAFA)
ICP/OES
Instrumentace
ICP/OES
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
UV-VIS Spectroscopic Analysis of Crude Palm Oil and Palm Oil Products with ISO and MPOB Test Methods
Aplikace
| 2018 | Shimadzu
UV–VIS Spektrofotometrie
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Cadmium in Brown Rice by Flame Atomic Absorption Spectrometr
Aplikace
| 2023 | Shimadzu
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Measurement of Arsenic and Selenium in White Rice and River Water by Hydride Generation-Atomic Absorption Spectrometry (HG-AAS) with Electric Cell Heating
Aplikace
| 2015 | Shimadzu
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Quality Control of Palm Oil
Aplikace
| 2020 | Metrohm
NIR Spektroskopie
Instrumentace
NIR Spektroskopie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Establishment of analytical method on Shimadzu Inductively Coupled Plasma-Mass Spectrometer (ICP-MS) for toxic elements in fruits