Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
Identification Analysis of Lactobacillus Species/Strains Using IRXross
Aplikace
| 2023 | Shimadzu
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza, Klinická analýza
Analysis of Minerals and Harmful Elements in Formula Milk Powder Using ICPMS-2030
Aplikace
| 2016 | Shimadzu
ICP/MS
Instrumentace
ICP/MS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Simultaneous Analysis of Minerals in Powdered Infant Formula
Aplikace
| 2022 | Shimadzu
ICP/MS
Instrumentace
ICP/MS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of toxic elements in processed milk products using ICP-MS
Postery
| 2017 | Shimadzu (ASMS)
ICP/MS
Instrumentace
ICP/MS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Mercury in Microwave Digests of Foodstuffs by ICP-MS
Aplikace
| 2004 | Agilent Technologies
ICP/MS
Instrumentace
ICP/MS
Výrobce
Agilent Technologies, CEM
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Agilent ICP-MS Journal (February 2016 – Issue 64)
Ostatní
| 2016 | Agilent Technologies
ICP/MS, Speciační analýza
Instrumentace
ICP/MS, Speciační analýza
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
WCPS: Evaluation of sample preparation methods for elemental profiling of wine by ICP-MS: comparison of direct dilution, microwave digestion, and filtration
Postery
| 2017 | Agilent Technologies
Příprava vzorků, ICP/MS, ICP/MS/MS
Instrumentace
Příprava vzorků, ICP/MS, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Agilent ICP-MS Journal (May 2011 – Issue 46)
Ostatní
| 2011 | Agilent Technologies
GC, HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
Instrumentace
GC, HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Using ICP-MS to Determine the Effect of Storage Temperature and Packaging on the Trace Metal Composition of Wine
Aplikace
| 2017 | Agilent Technologies
ICP/MS
Instrumentace
ICP/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
EA-IRMS: Tracing geographical origin of Argan oil using carbon and oxygen isotope fingerprints