ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Microstructural study of thermal denaturation and gelation of proteins using an Agilent 660 FTIR

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Establishment of analytical method on Shimadzu Inductively Coupled Plasma-Mass Spectrometer (ICP-MS) for toxic elements in fruits

    Aplikace
    | 2019 | Shimadzu
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Mercury and arsenic speciation analysis by IC-ICP/MS

    Postery
    | N/A | Metrohm
    Iontová chromatografie, IC-MS, ICP/MS
    Instrumentace
    Iontová chromatografie, IC-MS, ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies, Metrohm
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Elemental Analysis in Food for Risk Assessment and Provenance Studies

    Postery
    | 2019 | Thermo Fisher Scientific (RAFA)
    ICP/MS, ICP/OES, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    ICP/MS, ICP/OES, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, Elemental Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Reflectance Measurements of an Apple and Pear, and Prediction of Elapsed Days by Multivariate Analysis

    Aplikace
    | 2013 | Shimadzu
    NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
    Instrumentace
    NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    The Impact of Vineyard Origin and Winery on the Elemental Profile of Red Wines

    Aplikace
    | 2017 | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Feasibility Study for the Determination of Arsenic Species in Nutritional Products and Raw Ingredients by HPLC-ICP-MS

    Postery
    | 2018 | Agilent Technologies (AOAC)
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Agilent ICP-MS Journal (October 2017 – Issue 70)

    Ostatní
    | 2017 | Agilent Technologies
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Klinická analýza

    Analysis of Shellfish Tissue for Cadmium, Mercury and Nickel

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Are There Health Risks Associated with Vegetables from Urban Farming?

    Technické články
    | 2023 | ALS Europe (ALS Czech Republic)
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Nový systém čištění vody ELGA Purelab Flex

    St, 8.5.2024
    Česká voda – MEMSEP, a.s.

    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.