ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Fast ICP-MS method for determination of heavy elements in different types of food matrices

    Postery
    | 2019 | Shimadzu (ASMS)
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Reduced Plasma Flow ICP-OES Method for the Analysis of Fruit Juices

    Aplikace
    | 2019 | Agilent Technologies
    ICP/OES
    Instrumentace
    ICP/OES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Notebook - AGILENT FOOD TESTING SOLUTIONS

    Příručky
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Complete compilation of applications for food analysis

    Příručky
    | 2019 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, GPC/SEC, LC/SQ, ICP/MS
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, GPC/SEC, LC/SQ, ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    WCPS: Application of Collision/Reaction Cell ICP-MS to the Analysis of Variable and Unknown Samples

    Postery
    | 2004 | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Analysis of Foods and Beverages Using Atomic Absorption Spectrometry

    Příručky
    | 2021 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Speciation of zinc in microliter volumes of plant sap by capillary HPLC-ICP-MS

    Aplikace
    | 2017 | Agilent Technologies
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Method Package Guidebook

    Příručky
    | 2022 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, Pyrolýza, GC/SQ, GC/QQQ, Software, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, NIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Pyrolýza, GC/SQ, GC/QQQ, Software, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, NIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Forenzní analýza a toxikologie, Průmysl a chemie, Proteomika, Metabolomika, Lipidomika

    Enhancement of productivity for the analysis of food samples with the 7700x ICP-MS

    Postery
    | N/A | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu’s Total Support for Food Safety

    Brožury a specifikace
    | 2018 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Nový systém čištění vody ELGA Purelab Flex

    St, 8.5.2024
    Česká voda – MEMSEP, a.s.

    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.