ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Nitrogen/Protein Determination of Spirulina Algae by Dumas Method

    Postery
    | 2019 | Thermo Fisher Scientific (Pittcon)
    GC, Příprava vzorků, Elementární analýza
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků, Elementární analýza
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    WCPS: Application of Collision/Reaction Cell ICP-MS to the Analysis of Variable and Unknown Samples

    Postery
    | 2004 | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    WCPS: Enhancing Helium Mode Performance to Provide Improved Detection Limits for Difficult Elements Including S, P, Fe, and Se

    Postery
    | 2011 | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Exploring Wagyu Brand Indicators with UV-Vis, GC-MS, a Microwave-Drying Moisture Meter, and a Meat Lipid Measuring Device

    Aplikace
    | 2024 | Shimadzu
    UV–VIS Spektrofotometrie, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    UV–VIS Spektrofotometrie, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    WCPS: Authenticating Geographical Origin of Tea from the North- East Region of India Using ICP-MS and Agilent Mass Profiler Professional Chemometrics Software

    Postery
    | 2023 | Agilent Technologies
    Software, ICP/MS
    Instrumentace
    Software, ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Authenticating Geographical Origin of Tea Using ICP-MS and Agilent Mass Profiler Professional Software

    Aplikace
    | 2022 | Agilent Technologies
    Software, ICP/MS
    Instrumentace
    Software, ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Agilent ICP-MS Journal (February 2023, Issue 91)

    Ostatní
    | 2023 | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie

    Identification of Additives used in the Pharmaceutical and Food Industries with the NanoRam Handheld Raman Spectrometer

    Aplikace
    | 2012 | Metrohm
    RAMAN Spektrometrie
    Instrumentace
    RAMAN Spektrometrie
    Výrobce
    Metrohm
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza

    Persistent organic pollutants (POPs) in food

    Příručky
    | 2017 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/QQQ, GC/Orbitrap, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/QQQ, GC/Orbitrap, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quick and Real-Time Potency Determination of Cannabinoids Using FTIR Spectroscopy

    Aplikace
    | 2019 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Nový systém čištění vody ELGA Purelab Flex

    St, 8.5.2024
    Česká voda – MEMSEP, a.s.

    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.