ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Application Book Volume 3 - Food & Beverage

    Příručky
    | N/A | Shimadzu
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Speciation of zinc in microliter volumes of plant sap by capillary HPLC-ICP-MS

    Aplikace
    | 2017 | Agilent Technologies
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Sequential Determination of Cd, Cu, Pb, Co and Ni in Marine Invertebrates by Zeeman Graphite Furnace Atomic Absorption Spectroscopy

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Foreign Object Detection in Food and Inspection of a Plastic Bottle’s Sealing Condition Using X-ray Fluoroscopy and ComputedTomographyTechnique

    Aplikace
    | 2024 | Shimadzu
    X-ray
    Instrumentace
    X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Volatile Metalloid Species in Gas Samples using a Commercial Cryotrapping System (TDS-G-CIS GC) Coupled to ICP-MS with PH3 and SF6 as Example Compounds

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC, Termální desorpce, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    GC, Termální desorpce, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Quantitative Analysis of Chromium and Arsenic Species in Food and Food Packaging using LC-ICPMS

    Postery
    | 2017 | Shimadzu (RAFA)
    HPLC, ICP/MS
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Pb, Cd, Cr and Ni in Grains Based on Four Chinese National Methods via Zeeman GFAAS

    Aplikace
    | 2017 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Food Safety Solutions - Application Data Book

    Příručky
    | 2015 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, GPC/SEC, NIR Spektroskopie, AAS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, GPC/SEC, NIR Spektroskopie, AAS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Easy and fast method development for the mercury speciation in food by HPLC-ICP-MS

    Postery
    | N/A | Agilent Technologies
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Shellfish Tissue for Cadmium, Mercury and Nickel

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Přednáška LABOREXPO 2024: Ramanova spektroskopie: Novinky a trendy

    Čt, 23.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #28 – Věda je život mezi extází a depresí, ale neměnila bych, říká Marcela Krečmerová

    Čt, 23.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR

    Středoškolská odborná činnost neboli SOČ – brána do světa vědy

    Čt, 23.5.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.