Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
Potraviny a zemědělství
(1)
Farmaceutická analýza
Instrumentace
AAS
MP/ICP-AES
(1)
AAS
Výrobce
Shimadzu
(4)
Autor
Shimadzu
(4)
Typ Publikace
Aplikace
(4)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Farmaceutická analýza se zaměřením na AAS | LabRulez ICPMS
Direct Analysis of Metallic Elements in Cell Culture Medium by Atomic Absorption Spectrophotometry (AAS)
Aplikace
| 2020 | Shimadzu
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Farmaceutická analýza
Impurity Evaluation of Gelatin Using Atomic Absorption Spectrophotometer
Aplikace
| 2022 | Shimadzu
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Farmaceutická analýza
Measurement of Elemental Impurities in Pharmaceutical Products by ICP-AES and ETAAS
Aplikace
| 2013 | Shimadzu
AAS, MP/ICP-AES
Instrumentace
AAS, MP/ICP-AES
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Farmaceutická analýza
Dietary Supplements Analysis
Aplikace
| N/A | Shimadzu
HPLC, AAS
Instrumentace
HPLC, AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Pragolab DISCOVERY DAYS 2024 (registrace a program)
St, 1.5.2024
Pragolab
LECO/MERCI Seminář Biomasa 2024
Po, 29.4.2024
LECO
XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)
Po, 29.4.2024
Centrum dopravního výzkumu (CDV)
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.