Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
Potraviny a zemědělství
(1)
Farmaceutická analýza
Instrumentace
AAS
(1)
FTIR Spektroskopie
(1)
UV–VIS Spektrofotometrie
(1)
Výrobce
Agilent Technologies
(2)
Shimadzu
(1)
Autor
Agilent Technologies
(2)
Shimadzu
(1)
Typ Publikace
Aplikace
Brožury a specifikace
(1)
Příručky
(4)
Aplikace
Rok vydání
Aplikace z oblasti Farmaceutická analýza | LabRulez ICPMS
Fast, Easy, and Reliable Measurements of Liquid Samples Using Transmission FTIR
Aplikace
| 2021 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Farmaceutická analýza
Spectral Transmission Requirements for Plastic Pharmaceutical Packaging in Accordance with USP <671>
Aplikace
| 2023 | Agilent Technologies
UV–VIS Spektrofotometrie
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Farmaceutická analýza
Dietary Supplements Analysis
Aplikace
| N/A | Shimadzu
HPLC, AAS
Instrumentace
HPLC, AAS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Nový systém čištění vody ELGA Purelab Flex
St, 8.5.2024
Česká voda – MEMSEP, a.s.
FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)
Út, 7.5.2024
Altium International
SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi
St, 15.5.2024
SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.