ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Aplikace z oblasti Farmaceutická analýza | LabRulez ICPMS

      I. KONFERENCE PRO VÝVOJ, VÝROBU A KONTOLU LÉČIV - INFORMACE PRO ÚČASTNÍKY

      | 2023 | VVKL
      Instrumentace
      Výrobce
      Zaměření
      Farmaceutická analýza

      Evaluation of functional characteristics of lactose by inverse gas chromatography

      Vědecké články
      | 2012 | Procedia Engineering (VŠCHT Praha)
      GC/MSD, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, GC/SQ
      Výrobce
      Shimadzu
      Zaměření
      Farmaceutická analýza

      SPME Applications Guide

      Příručky
      | 2001 | Merck
      GC, GC/MSD, SPME, Spotřební materiál
      Instrumentace
      GC, GC/MSD, SPME, Spotřební materiál
      Výrobce
      Merck
      Zaměření
      Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Forenzní analýza a toxikologie, Průmysl a chemie, Farmaceutická analýza, Klinická analýza

      SPME Applications Guide

      Příručky
      | 2009 | Merck
      GC, GC/MSD, SPME
      Instrumentace
      GC, GC/MSD, SPME
      Výrobce
      Merck
      Zaměření
      Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Forenzní analýza a toxikologie, Průmysl a chemie, Farmaceutická analýza, Klinická analýza
      • Před
      • 1
      • Další
       

      Mohlo by Vás zajímat


      Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

      Út, 14.5.2024
      Altium International

      Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

      Po, 13.5.2024
      ANALYTIKA

      Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU

      Ne, 12.5.2024
      SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.