ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Metabolomika | LabRulez ICPMS

    Enhanced Metabolite Profiling from Bark of Alangium Salviifolium Using LC/MS and GC/Q-TOF Techniques

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Metabolomika, Klinická analýza

    A Multi-omic Approach to Reveal the Effect of Low-level Gamma Radiation on Rice Seeds

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF, Software, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF, Software, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Comprehensive Food Profiling Combining High Resolution LC/MS and GC/MS Analyses

    Aplikace
    | 2017 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Odešli tři držitelé čestných doktorátů Univerzity Pardubice

    Út, 28.5.2024
    Univerzita Pardubice
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.