ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na Příprava vzorků od Chemické listy | LabRulez ICPMS

    METODY STANOVENÍ BIOPŘÍSTUPNÉ A BIODOSTUPNÉ FRAKCE HYDROFOBNÍCH ORGANICKÝCH POLUTANTŮ

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    SPME, Příprava vzorků
    Instrumentace
    SPME, Příprava vzorků
    Výrobce
    Zaměření
    Životní prostředí

    PŘÍPRAVA VZORKU PRO STANOVENI REZIDUI PESTICIDU V POTRAVINÁCH

    Vědecké články
    | 1998 | Chemické listy
    GC, Příprava vzorků, GPC/SEC
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků, GPC/SEC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    POSTUPY IZOLACE POLYAROMATICKÝCH UHLOVODÍKŮ A POLYCHLOROVANÝCH BIFENYLŮ PŘI JEJICH STANOVENÍ

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    Zaměření
    Životní prostředí

    SÚČASNÉ METÓDY A NOVÉ TRENDY V IZOLÁCII REZÍDUÍ PESTICÍDOV Z BEZTUKOVÝCH POTRAVÍN

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    SPME, Příprava vzorků, GPC/SEC
    Instrumentace
    SPME, Příprava vzorků, GPC/SEC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Odešli tři držitelé čestných doktorátů Univerzity Pardubice

    Út, 28.5.2024
    Univerzita Pardubice
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.