ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na AAS od Thermo Fisher Scientific | LabRulez ICPMS

    Wine should ONLY be wine. Application Summary Compendium

    Příručky
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Environmental Contaminant Analysis

    Brožury a specifikace
    | 2021 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, Příprava vzorků, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Životní prostředí

    EASUMMIT: Environmental Capabilities

    Prezentace
    | 2017 | Thermo Fisher Scientific
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Životní prostředí
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    ANALYTIKA: Setkejte se s námi na veletrzích a konferencích

    Po, 22.4.2024
    ANALYTIKA

    Představení systému Metrohm OMNIS NIRS

    Po, 22.4.2024
    Metrohm Česká republika

    S udržitelností u veřejných zakázek záleží na financování

    Ne, 28.4.2024
    Forum: magazín Univerzity Karlovy
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.