ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na AAS | LabRulez ICPMS

    Measurement of Lead (Pb) Content in L-Ascorbic Acid (Vitamin C) According to the Ninth Edition of Japan's Specifications and Standards for Food Additives

    Aplikace
    | 2018 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Farmaceutická analýza

    Direct Determination of Pb in Edible Oils by GF-AAS

    Aplikace
    | 2015 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    The Determination of Hazardous Substances According to RoHS and WEEE Directives

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    AAS, X-ray
    Instrumentace
    AAS, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Materiálová analýza

    Determination of the Priority Pollutant Metals – Regulations and Methodology

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí

    Analysis of Shellfish Tissue for Cadmium, Mercury and Nickel

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon

    Út, 28.5.2024
    Altium International

    Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!

    Ne, 26.5.2024
    LabRulez

    Jak české grantové agentury podporují ženy a rodiče ve vědě? Díl druhý – AZV, ERC a návratové granty

    Čt, 6.6.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.