ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na AAS | LabRulez ICPMS

    Low Level Measurement of Cadmium in Foods

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Benefits of Transitioning From Flame AAS to the 4210 MP-AES

    Technické články
    | 2020 | Agilent Technologies
    AAS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    AAS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření

    METAL ANALYSIS IN FOOD AND AGRICULTURE AA. MP-AES. ICP-OES. ICP-MS. ICP-QQQ

    Ostatní
    | 2016 | Agilent Technologies
    ICP/MS, ICP/OES, AAS, ICP/MS/MS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    ICP/MS, ICP/OES, AAS, ICP/MS/MS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    MOŽNOSTI DETEKCE FALŠOVÁNÍ CITRONOVÝCH ŠŤÁV A NÁPOJŮ NA BÁZI CITRONŮ

    Vědecké články
    | 2023 | Chemické listy
    HPLC, AAS
    Instrumentace
    HPLC, AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Wine should ONLY be wine. Application Summary Compendium

    Příručky
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Direct Determination of Pb in Edible Oils by GF-AAS

    Aplikace
    | 2015 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    BOOK OF ABSTRACTS - 9th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2019 | RAFA
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Cadmium in Brown Rice by Flame Atomic Absorption Spectrometr

    Aplikace
    | 2023 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Food Safety Solutions - Application Data Book

    Příručky
    | 2015 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, GPC/SEC, NIR Spektroskopie, AAS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, GPC/SEC, NIR Spektroskopie, AAS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Shimadzu Analysis Guidebook Food Product Analyses

    Příručky
    | 2014 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    ANALYTIKA: Setkejte se s námi na veletrzích a konferencích

    Po, 22.4.2024
    ANALYTIKA

    Představení systému Metrohm OMNIS NIRS

    Po, 22.4.2024
    Metrohm Česká republika

    LECO/MERCI Seminář Biomasa 2024

    Po, 29.4.2024
    LECO
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.