ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na AAS | LabRulez ICPMS

    Sensitive and Accurate Furnace AA

    Technické články
    | 2021 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření

    Na Analysis by Atomic Absorption

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Determination of High Concentration Sodium by Flame Atomic Absorption Spectrophotometry (FAAS) at Different Wavelengths

    Aplikace
    | 2016 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Farmaceutická analýza

    Instruments for Evaluations Rubber and Plastics

    Brožury a specifikace
    | 2016 | Shimadzu
    GC/MSD, HeadSpace, Pyrolýza, GC/SQ, HPLC, GPC/SEC, UV–VIS Spektrofotometrie, AAS, MP/ICP-AES, Mikroskopie, X-ray
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Pyrolýza, GC/SQ, HPLC, GPC/SEC, UV–VIS Spektrofotometrie, AAS, MP/ICP-AES, Mikroskopie, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Materiálová analýza

    Guide to Environmental Testing, Regulations, and Applicable Instruments

    Příručky
    | 2015 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, AAS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, AAS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí

    Microorganism Species Analysis and Component Analysis

    Příručky
    | N/A | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Fluorescenční spektroskopie, Mikroskopie, X-ray
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Fluorescenční spektroskopie, Mikroskopie, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Klinická analýza

    Shimadzu Analytical and Measuring Instrument

    Brožury a specifikace
    | 2023 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, Příprava vzorků, Pyrolýza, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, Software, MALDI, MS Imaging, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, DART, LC/SQ, PrepLC, RAMAN Spektrometrie, NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie, MP/ICP-AES, X-ray, XRD, TOC
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, Příprava vzorků, Pyrolýza, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, Software, MALDI, MS Imaging, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, DART, LC/SQ, PrepLC, RAMAN Spektrometrie, NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie, MP/ICP-AES, X-ray, XRD, TOC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření

    BOOK OF ABSTRACTS - 9th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2019 | RAFA
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Aktualizace služeb: Úspěšná akreditace a rozšíření nabídky

    St, 24.4.2024
    ALS Czech Republic

    ANALYTIKA: Setkejte se s námi na veletrzích a konferencích

    Po, 22.4.2024
    ANALYTIKA

    Představení systému Metrohm OMNIS NIRS

    Po, 22.4.2024
    Metrohm Česká republika
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.