ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na AAS | LabRulez ICPMS

    Wine should ONLY be wine. Application Summary Compendium

    Příručky
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Environmental Contaminant Analysis

    Brožury a specifikace
    | 2021 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, Příprava vzorků, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Životní prostředí

    EASUMMIT: Environmental Capabilities

    Prezentace
    | 2017 | Thermo Fisher Scientific
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Životní prostředí

    A Closer Look at Cannabis Testing

    Technické články
    | 2017 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Hollow Cathode Lamps – Yesterday, Today and Tomorrow

    Technické články
    | 2010 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření

    The Optimization of Conditions to Analyze Neodymium (Nd) on C2H2-N2O Flame

    Aplikace
    | 2023 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí

    BOOK OF ABSTRACTS - 9th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2019 | RAFA
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Direct Determination of Pb in Edible Oils by GF-AAS

    Aplikace
    | 2015 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of K, Na, and Zn in Albumin Using Flame AAS

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Klinická analýza

    Agilent Solutions for Lithium-Ion Battery Industry

    Brožury a specifikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/SQ, GC/Q-TOF, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/SQ, GC/Q-TOF, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Průmysl a chemie, Materiálová analýza
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Virus napadající kokolitku – mořskou řasu, která ovlivňuje celosvětové klima

    Ne, 19.5.2024
    CEITEC

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

    Čt, 16.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.