ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na FTIR Spektroskopie | LabRulez ICPMS

    Fourier Transform Infrared Spectrophotometer IRSpirit-X Series

    Brožury a specifikace
    | 2024 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření

    Rechargeable Lithium-Ion Battery Evaluation

    Brožury a specifikace
    | 2017 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/SQ, HPLC, ICP/MS, ICP/OES, FTIR Spektroskopie, Mikroskopie, X-ray, XRD
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/SQ, HPLC, ICP/MS, ICP/OES, FTIR Spektroskopie, Mikroskopie, X-ray, XRD
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Průmysl a chemie, Materiálová analýza

    Solutions for Contaminant Analysis

    Brožury a specifikace
    | 2023 | Shimadzu
    RAMAN Spektrometrie, FTIR Spektroskopie, Mikroskopie, X-ray
    Instrumentace
    RAMAN Spektrometrie, FTIR Spektroskopie, Mikroskopie, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza

    FTIR-ATR Characterization of Commercial Honey Samples and Their Adulteration with Sugar Syrups Using Chemometric Analysis

    Postery
    | 2015 | Shimadzu (Pittcon)
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Food Contaminants by EDX and FTIR ‒ Dental Materials

    Aplikace
    | 2019 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie, X-ray
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Monitoring of Adhesive Curing using Time Course Measurement with FTIR Spectroscopy

    Aplikace
    | 2023 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Materiálová analýza

    Quantitative Analysis of Sugars (Fructose, Glucose, and Sucrose) in Honey by FTIR

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Micro-Contaminant Analysis Using AIMsight Infrared Microscope

    Aplikace
    | 2023 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie, Mikroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie, Mikroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Materiálová analýza

    Application Handbook Food, Beverages, Agriculture - Release 2

    Příručky
    | 2012 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solutions for Cellulose Nanofibers

    Příručky
    | 2019 | Shimadzu
    UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie, Mikroskopie, XRD
    Instrumentace
    UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie, Mikroskopie, XRD
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Průmysl a chemie
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

    Čt, 16.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR

    Martin Fusek: Weizmannův institut se chtěl na naší letní škole podílet

    Čt, 16.5.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.