ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na FTIR Spektroskopie | LabRulez ICPMS

    Agilent Molecular Spectroscopy Solutions For the pharmaceutical and biopharmaceutical industries

    Brožury a specifikace
    | 2022 | Agilent Technologies
    RAMAN Spektrometrie, UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    RAMAN Spektrometrie, UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Farmaceutická analýza

    Improving the reliability and throughput of Halal products testing

    Ostatní
    | 2013 | Agilent Technologies
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Microstructural study of thermal denaturation and gelation of proteins using an Agilent 660 FTIR

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    QA/QC of dairy powders using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    QA/QC of flours using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Imaging of Live Cells in Water Using an Agilent 620 FTIR Microscope and an Agilent Cary 670 FTIR System Equipped with Standard Thermal Source

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie, Mikroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie, Mikroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Klinická analýza

    FTIR analysis provides rapid QA/QC and authentication of food ingredients prior to processing

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    QA/QC of sugars using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu FTIR talk letter Vol. 30

    Ostatní
    | 2019 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie, X-ray
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Materiálová analýza

    Rapid screening of brain tissue with a high spatial resolution over large analysis areas using Agilent’s 670 and 620 FTIR imaging analysis

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Klinická analýza
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Aktualizace služeb: Úspěšná akreditace a rozšíření nabídky

    St, 24.4.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO & PROCESEXPO 2024

    Út, 23.4.2024
    CHEMAGAZÍN

    Aktuality v oblasti servisních služeb a zákaznických školení (M. Juříček) - NPI2023

    Út, 23.4.2024
    Altium International
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.