ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od Shimadzu | LabRulez ICPMS

    Evaluation of Differentiated/Undifferentiated State of iPS Cells Using DPiMS™-2020 and eMSTAT Solution™

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    LC/MS, DART, LC/SQ
    Instrumentace
    LC/MS, DART, LC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Klinická analýza

    Evaluation of Differentiated/Undifferentiated State of iPS Cells Using DPiMS™-2020 and eMSTAT Solution™

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    LC/MS, DART, LC/SQ
    Instrumentace
    LC/MS, DART, LC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Klinická analýza

    Quantitation of Aflatoxins B1, B2, G1, G2 and Ochratoxin A in Cannabis by LC Using Prominence-i and the RF-20Axs Fluorescence Detector

    Aplikace
    | 2018 | Shimadzu
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Evaluation of Undifferentiated State of Human iPS Cells Using C2MAP™ Cell Culture Media Analysis Platform

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Klinická analýza

    Evaluation of Undifferentiated State of Human iPS Cells Using C2MAP™ Cell Culture Media Analysis Platform

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    Příprava vzorků, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    Příprava vzorků, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Klinická analýza

    Highly-Sensitive Detection of Multiple Porcine-Specific Peptides in Processed Foods by LC/MS/MS Method

    Aplikace
    | 2017 | Shimadzu
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    CANNABIS LAB START-UP GUIDE

    Příručky
    | N/A | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A Closer Look at Cannabis Testing

    Technické články
    | 2017 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Guide to Environmental Testing, Regulations, and Applicable Instruments

    Příručky
    | 2015 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, AAS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, AAS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí

    Shimadzu journal Vol. 02 - Forensics / Toxicology

    Ostatní
    | 2014 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, Software, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, X-ray
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, Software, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Forenzní analýza a toxikologie
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon

    Út, 28.5.2024
    Altium International

    Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!

    Ne, 26.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #30 – Objeví se tropické nemoci i v Česku? Lék na ně hledá Evžen Bouřa z ÚOCHB

    Čt, 6.6.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.